Teleca är världsledande experter och leverantörer av mjukvarulösningar och tjänster för anslutna enheter industrier där mobila och trådlösa lösningar används. Telecas kunder är världens ledande teknikföretag som behöver utveckla ny teknik eller förbättra befintliga lösningar för den mobila marknaden. Koncernen har cirka
2 000 anställda i 11 länder i Asien, Europa och Nordamerika. De har offshore centra i Ryssland, Kina och Indien, samt ett nearshore centrum i Polen.

Vi har samarbetat med Teleca ända sedan 2008 och då som projektledare och designer hos fd Speak Marketing. Nu fyra år senare fortsätter vi samarbetet och vi arbetar vidare med att utveckla deras monter och deltagande på Mobile World Congress.


Mobile World Congress 2011, Barcelona

Mobile World Congress är den största och mest betydelsefulla globala mässan och kongressen i världen för mobilindustrin. Cirka 50 000 besökare från över 200 länder samlas i Barcelona för att göra affärer, diskutera de hetaste trenderna och delta i framtidens mobilindustri. Mer än 1 300 utställare visar sina nyheter på över 142 000 m2 monterområde.


Mobile World Congress 2010, Barcelona


Mobile World Congress 2009, Barcelona


Mobile World Congress 2008, Barcelona